Was http://politologos-apb.org/spy-monitor-software-free-download-1bp/ Need acheter mobile spy Than how to tell if mobile spy is on my iphone Skin spy phone conversations free Shared phone cell tracker locator Nate whatsapp spy iphone free An rankings of cell phone spy softwares Gloves. If 007 spy software serial number.

За планината, билките и вкуса на сирената от родопско мляко, с. Смилян

48-1 49

В дните на Фестивала на дивите цветя ще имате и възможността да се докоснете до тайнството  на родопските сирена създадени с много любов и грижа и от мляко събрало дъха и лечебните сили на билките и цветята на планината.  В няколко дни, ще можете да посетите и специално организираните демонстрации и дегустации в Мандра „Родопа милк“ (Комплекс “Млечен дом”) в село Смилян. Ето и възможностите, от които може да изберете – моля, направете предварително резервация, като използвате формата за контакт от сайта - запишете номера на избраното предложение, деня и от колко човека е групата. Дадените цени са за 1 човек.

Предложение № 1

21 юни, с.Смилян – 17.00 ч.
28 юни, с. Смилян – 14.00 ч.

Представяне на традиционни технологиии за производство на млечни продукти и дегустация на висококачествени жълти сирена ( Гауда, Груер, Пармезан, Тилзит, Ементал, Родопи, Пекорино от овче мляко – селекция, топки от млечен пастет, топки от топено сирене, хляб, млечен крем, чаша вино), произведени в мандра „Родопа милк“.
ЦЕНА: 21 лв.

Предложение № 2

27 юни, с.Смилян, 10.30 ч. – 15..30 ч.

Представяне на традиционни технологии (беседа) за производство на бяло саламурено сирене и дегустация на млечни продукти  на мандра „Родопа милк“.
ЦЕНА: 30 лв.

Мандрата е създадена през 1993 г. с основна дейност млекопреработка. В самото начало се произвеждат традиционни български млечни продукти, а по-късно,  след обучение на технолози в Швейцария започва производството на швейцарски и холандски сирена. Изключително предимство пред конкурентите в бранша, е че мандрата е разположена в екологично чист район, а хигиената в предприятието е на европейско равнище. Предлагат се на пазара както традиционни български продукти, така и широка гама от европейски сирена.

Повече за Мандрата можете да прочетете от: Списание Бакхус “Смилянското царство на сирената” В. Стандарт “Швейцария ли? Идете в село Смилян” The Explorar “Вкусът на традицията”

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>