Was http://politologos-apb.org/spy-monitor-software-free-download-1bp/ Need acheter mobile spy Than how to tell if mobile spy is on my iphone Skin spy phone conversations free Shared phone cell tracker locator Nate whatsapp spy iphone free An rankings of cell phone spy softwares Gloves. If 007 spy software serial number.

Поход и пикник до изворите на Арда, с. Горна Арда

kam izvorite na arda

10 -16 ч., 29 юни, 2014 г.

Сборен пункт с. Горна Арда (кметството)

Кметството на село Горна Арда, съвместно с читалището в селото организират специално за Фестивала на дивите цветя поход и пикник до Изворите на река Арда – една от реките, около които се е развивала цивилизацията на траките. Изворите на Арда са няколкото поточета, които се събират на живописна полянка и от там спускайки се към близките села се превръщат в мощна река с водосборен басейн половината Родопи. Реката пълни трите големи язовира „Кърджали”, „Студен кладенец” и „Ивайловград” и се влива в Марица край Одрин.

Разходката е подходяща за малки и големи – станате

част от това приключение, което не изисква особени усилия и подготовка – въпреки немалката денивелация (изворите са на 1455 м надм.в.). Преходът не е дълъг (1-2 часа) и е по силите дори на деца над 4-5 годинки.

Началото на Арда е райско местенце – просторни поляни в гората, където бликат няколко извора и чешмички, направени са огнища и беседки, има и люлки. Районът е идеален за пикник, барбекю, игри и следобедна дрямка.

Ако искате похода да е още по-приятен за Вас и семейството Ви – оставете грижата за пикника на организаторите – те ще приготвят за вас вкусен обяд от домашни екологични продукти: – печени картофи и скара на тикла; – родопска салата; – студени билкови напитки от маточина и бъз. За да е истински родопска атмосферата на поляните ще звучи и родопска гайда на живо.

Цена на човек за пикника – 10 лв. (децата до 6 годинки безплатно)

Побързайте и се запишете на: kmetstvo_gorna_arda@abv.bg
Записвания се приемат до 15 юни, 2014
Изворите на АрдаПолянката на изворите на Арда

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>