Was http://politologos-apb.org/spy-monitor-software-free-download-1bp/ Need acheter mobile spy Than how to tell if mobile spy is on my iphone Skin spy phone conversations free Shared phone cell tracker locator Nate whatsapp spy iphone free An rankings of cell phone spy softwares Gloves. If 007 spy software serial number.

ФОТО ДЕН “Родопски орхидеи” (21 юни)

CRW_0069_RJ_resize

Орхидеите – тези екзотични растения не са запазена марка само на тропическите и субтропически райони. Малко от нас знаят, че в България може да се открият около 70 вида от тези цветни бижута и Родопите са неоспоримо техен естествен дом. В дните на Фестивал на дивите цветя специално за Вас организираме ФОТО ДЕН “Родопски орхидеи”. За орхидеите ще ви разкаже ботаничката Михаела Йорданова, а как да заснемете по-добре и по-атрактивно специфичната им красота ще ви научи Емил Енчев.
Каним ви да преживеем заедно един ден сред орхидеите край с. Смилян (Смолянско) и да се позабавляваме откривайки скритото очарование на неговите околности.

Място на срещата:

21 юни, 09:00 ч. пред Посетителски информационен център – Смилян

Такса: 20 лв
Минимален брой участници: 6
Записване на фейсбук страницата на събитието. Линк

Условия: възраст над 18 години, собствена фотографска техника, по възможност фотостатив и рефлектор, желание и любов към природата. Необходимо е да се носи обяд, вода, слънцезащитни средства (по желание и собствена преценка).

Не са включени: настаняване и храна.

IMG_4714 Водещ на курса: ЕМИЛ ЕНЧЕВ

Емил Енчев е един от водещите български фотографи в областта на природната фотография. Завършил е ветеринарна медицина в гр. Стара Загора.
С фотография на дива природа се занимава от 20 г. Работата му е свързана и с популяризиране на природозащитната идея и съхранението на красотата на природната среда в България. Автор е на няколко изложби, а негови фотографии са публикувани в чуждестранни и български списания, орнитологични фотоопределители, информационни материали на различни екологични проекти и за природозащитни кампании, образователни и учебни материали. Има принос в развитието на познавателния екологичен туризъм и разработването на природния фототуризъм в България.
Може да разгледате още от снимките на фотографа на интернет страница:

https://www.facebook.com/pages/Emil-Enchev-Nature-Photography/452984614821843?fref=ts

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>