Was http://politologos-apb.org/spy-monitor-software-free-download-1bp/ Need acheter mobile spy Than how to tell if mobile spy is on my iphone Skin spy phone conversations free Shared phone cell tracker locator Nate whatsapp spy iphone free An rankings of cell phone spy softwares Gloves. If 007 spy software serial number.

Фестивал на дивите цветя, община Смолян

OLYMPUS DIGITAL CAMERA63

Родопите са цветната градина на България! Легендите разказват, че по обсипаните с орхидеи и иглики поляни са бродили самодиви, а местните знахари и днес събират дъхави билки по Еньовден. В месеца на билките и самодивите в няколко населени места от Смолянска община се организира за трета година Фестивал на дивите цветя – от 20 до 28 юни 2015 г.! Фестивалът се организира от Екоорганизация-Родопи, със съдействието на кметствата и читалищата на селата Смилян, Могилица, Сивино, Горна Арда и Момчиловци.

Програмата на събитието включва:

  • ботанически турове по маркирани ботанически пътеки,
  • лекции за експерти и любители – беседи, запознаващи с използването на местните билки,
  • ателиета по традиционни и художествени занаяти за малки и големи,
  • представяне на фолклора на местните общности,
  • тридневен вело-тур сред цветята на Родопите.

Фестивалът е част от мрежата от Фестивали на дивите цветя в Словения, Хърватска, Румъния и Великобритания, в рамките на проект “Цветна Европа” под егидата на PlantLife International. Първото издание на Фестивала се организира с финансовата подкрепа на ПМП на Глобалния екологичен фонд, и Програма „Култура“ на ЕС. Тази година Фестивалът се реализира основно с финансовите средства на Екоорганизация – Родопи и с подкрепата на местните общности и община Смолян.

Тук може да намерите повече подробности за програмата на Фестивала: 
Festival_cvetia2013 763 44

EE_1

 

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>