Was http://politologos-apb.org/spy-monitor-software-free-download-1bp/ Need acheter mobile spy Than how to tell if mobile spy is on my iphone Skin spy phone conversations free Shared phone cell tracker locator Nate whatsapp spy iphone free An rankings of cell phone spy softwares Gloves. If 007 spy software serial number.

За медиите

Скъпи журналисти,

В тази секция можете да намерите всички съобщения и покани до медиите, които предоставят полезна информация за Фестивал на дивите цветя.

И тази година Фестивалът на дивите цветя ще ни потопи в магията на Родопите и ще ни запознае с природното и културно богатството на региона.  Четвъртото издание на фестивала ще се проведе от 23 до 26 юни 2015 г. в селата Смилян, Могилица, Сивино, Арда и Горна Арда, община Смолян. Фестивалът се организира от читалищата и кметствата на селата, със съдействието на сдружение „Екоорганизация – Родопи“.

Презентация Фестивал на дивите цветя 2014

Съобщение медии 2016

Първият Фестивал на дивите цветя се проведе от 21 до 30 юни, 2013, по проект на Екоорганизация – Родопи, реализиран съвместно с още 5 международни партньора по програма “Култура” на ЕК, с активната подкрепа на Община Смолян.

При нужда от допълнителна информация и за въпроси не се колебайте да се свържете с нас. Можете да ни пишете на E-mail  festcvetia [at] abv.bg или да позвъните на моб. тел.: 0885 702 497. Антония Чиликова, координатор на фестивала и ентусиазираният екип ще отговорят на всички Ваши запитвания и ще Ви предоставят нужните материали.

Сайтът се поддържа от фирма: fregata.bg

lgoo

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>